Een tuincentrum in Utrecht of Eindhoven bezoeken

Home » Een tuincentrum in Utrecht of Eindhoven bezoeken

Planten in huis brengen gezelligheid en helpen een gezonde en fijne leefomgeving te creëren. Verschillende planten kunnen chemische stoffen uit de lucht halen, ze verhogen de luchtvochtigheid en zetten het ongezonde kooldioxide om in zuurstof (Ficus, Palm, Dieffenbachia, Klimop, Dracaena, Sansevieria). Ook ervaren mensen minder stress in een "groene" omgeving. Daarom zijn (grote) planten zeer wenselijk op kantoor. TNO adviseert zelfs om één grote groene plant per twee medewerkers of één grote plant per 12 m2 kantoorruimte te plaatsen. Het gevolg hiervan is dat gezondheids- en vermoeidheidsklachten worden verminderd en de productiviteit wordt verhoogd! Er kunnen ook bomen voor binnen worden gekozen. Er zijn namelijk speciale luchtzuiverende bomen te bestellen.

 

Tuincentrum Utrecht

De eenvoudige waarheid is dat wij niet het grootste maar misschien wel het kleur- en sfeer rijkste tuincentrum zijn, gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. "Professionaliteit en gezelligheid" is al jaren ons motto. De veelzijdigheid van ons bedrijf vereist een grote vakkundigheid, deze komt tot uiting bij onze medewerkers. Zij zijn degene die u, indien gewenst, uitstekend van advies kunnen dienen. Wij leggen ons toe op het verkopen van bloemen, planten, cadeau artikelen en accessoires voor gebruik in huis of tuin. Het regelmatig bezoeken van beurzen en het kopen op de veiling, stellen ons in staat een gevarieerd en trendy assortiment te voeren. Om de creativiteit te benadrukken, worden er regelmatig workshops gegeven voor zowel particulieren als bedrijven. Tuincentrum Hoevelaken heeft een speciale afdeling Project- en Kantoorbeplanting. Deze adviseert over mogelijkheden, sluit contracten af, en verzorgt de uitvoering. Kortom, aan expertise ontbreekt het niet en kunt u bij ons terecht. Wij nodigen u dan ook graag uit tot een bezoek aan ons tuincentrum in Utrecht!

 

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m Vrijdag: 09.00 tot 18.00 uur

Zaterdag en zondag:  09.00 tot 17.00 uur

Koopavonden: 18.00 tot 21.00 uur

Tuincentrum Eindhoven

Tuincentrum Eindhoven is een niet te groot, gezellig en goed gesorteerd tuincentrum. Ruim gesorteerd in vaste planten, heesters, coniferen, klimplanten en bomen in diverse maten, valt de nadruk bij ons op de buitenbeplanting, "het groen". Daarnaast heeft U bij ons een ruime keuze in gewasbeschermingsmiddelen, vijverbenodigdheden, meststoffen, potterie en vooral het assortiment beelden (voor binnen en buiten) heeft ons al een grote bekendheid opgeleverd. Zoekt u een beeld voor in de tuin of voor een cadeau, bij ons slaagt u zeker.

Tuinmeubelen, kamerplanten, snijbloemen, schuttingen en bestratingsmiddelen zult u vergeefs bij ons vinden. Van april t/m juni hebben wij een uitgebreid assortiment eenjarigen en kruipplanten. Sinds kort zijn wij ook de verkoop gestart van het Honden-en Kattenvoer Ecostyle, zonder kunstmatige toevoegingen. Puur natuur voor uw huisvriend. Bij ons wordt u nog persoonlijk geadviseerd.  Wij zien u graag op onze kwekerij in Eindhoven. Parkeergelegenheid is ruim aanwezig.

 

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m Vrijdag: 08.30 tot 17.00 uur

Zaterdag en zondag:  08.30 tot 18.00 uur

Koopavonden: 09.00 tot 20.30 uur

van eindhoven naar utrecht
Scroll naar boven