Hal opknap ideeën

Home » Hal opknap ideeën

Wanneer je eens toe bent aan veranderingen kan je overwegen de hal op te knappen. Deze ruimte is een ruimte die je makkelijk vergeet maar het is juist een ruimte die snel leuk te maken is.

Verf de muren een kleurtje

Altijd saaie witte muren gehad in de hal? Probeer dan eens een kleurtje op de muur. Een kleurtje op de muur is niet alleen erg leuk maar het is ook handig! Een witte muur is namelijk erg besmettelijk, vooral als er kinderen in huis zijn zal je zien dat wit niet erg lang wit blijft. Een kleurtje kan ook zorgen voor een ruimtelijker effect wanneer je het aanbrengt op specifieke muren en dus niet iedere muur verft.

Nieuwe kapstok en schoenenkast

Een hal is een plek waar je je schoenen en jassen vaak opbergt en daarnaast is het vaak de entree van het huis daarom is het juist wel fijn als het er leuk en netjes uit ziet. Een nieuwe kapstok en schoenenkast kunnen veel doen voor het uiterlijk van jouw hal. Ook zorgt een goede schoenenkast voor een mooie en opgeruimde look van hal.

Vloer veranderen

Een vloer kan veel doen in een ruimte als een hal. Ook kan het ervoor zorgen dat een ruimte smaller of juist breder lijkt door de manier van leggen van laminaat bijvoorbeeld. Omdat een hal vaak niet een erg grote ruimte is kan je het beste kiezen voor een lichte vloer als je de muren graag donkerder hebt en wanneer je de muren graag licht hebt kan je kiezen voor een donkerdere vloer. Wanneer je beide erg donker doet zal de ruimte namelijk kleiner lijken.

Decoratie aanschaffen

Ook een hal kan je leuk decoreren. Een schilderijtje, bijzettafeltje met plantjes en ga zo maar door! Er zijn veel mogelijkheden ga maar eens op jacht naar leuke decoratie.

van eindhoven naar utrecht
Scroll naar boven